Vacature: Online Channel Specialist
32-40 uur | Marketing & Communicatie

Corporate Housing Factory, opgericht in 2013, is een van de grootste aanbieders van serviced apartments in Nederland en een van de weinigen die uitsluitend zakelijke klanten bedient. Samen met haar tweede brand ServicedApartments.nl, hét boekingsplatform voor serviced apartments in Nederland, zijn de labels prominente spelers in de verhuur van tijdelijke appartementen aan internationals/zakelijke reizigers die voor een opdracht naar Nederland komen of om zich voor langere tijd hier te settelen. Het team bestaat inmiddels uit meer dan 30 medewerkers en is nog steeds aan het groeien.

Wie zoeken wij?

Momenteel zitten we met beide labels midden in een digitale transformatie en zijn we hard opzoek naar een IT-techie met organisatie-skills die deze digitale hervorming een stukje soepeler kan laten helpen verlopen en zorgt dat iedereen meevaart met de digitale koers van de organisatie. Iemand die meedenkt én vooral meebouwt aan de digitale strategie om onze concurrentiepositie te behouden en die aantoonbaar verantwoordelijk wordt voor het borgen van de vooruitgang. Ben jij de schakel tussen IT, Marketing en het Sales/Reservations Team? Dan is dit je kans!

Als online specialist houd jij je bezig met het opleveren van diverse online projecten, denk aan de lancering van onze nieuwe website en de opzet, implementatie en beheer van distributiekanalen en online portals.
Je bent een ‘hands-on’ ‘spin in het web’ en (mede)verantwoordelijk voor verschillende IT-projecten die beide brands naar een hoger digitaal niveau moeten tillen. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen en externe contacten om de projecten tot een succes te brengen. Naast je operationele rol, zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de voortgang, bewaakt de voortgang en adviseert waar nodig. Je ziet welke stappen ondernomen moeten worden om ons bedrijf mee te krijgen op de online trein en actief mee te bouwen aan de digitale vooruitgang.

Jouw talenten

 • Je bent een denker maar vooral een doener waar pit in zit (je houdt van doorpakken)
 • Je bent eager, neemt initiatief en handelt vanuit expertise en nieuwsgierigheid
 • Je bent perfectionistisch, ook de kleine details zijn belangrijk
 • Je wil alles perfect onder controle hebben, elke stand van zaken
 • Je weet prioriteiten te stellen en kan succesvol projecten inschatten en organiseren
 • Je bent zelfverzekerd en toegewijd
 • We kunnen op je rekenen, je bent klaar om verantwoordelijkheid op je te nemen, om jezelf te managen en te organiseren
 • Je ziet oplossingen in plaats van obstakels

Jouw skills en ervaring

 • Je voelt je als een vis in het water binnen online-omgevingen
 • Je hebt bewezen ervaring in het realiseren van online communicatie-trajecten
 • Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels
 • En bovenal ben je een energieke, sociale collega met humor.

Meer informatie over ons en de bedrijfscultuur

Je komt te werken binnen een jong en dynamisch team waar keihard gewerkt wordt maar ook keihard wordt gelachen (vooral tijdens de wekelijkse Vrijmibo!). Ons bedrijf staat nooit stil en het is zeker nooit saai. De ambitie is groot en we zijn continue in ontwikkeling. Een aantal kernwaarden/business principles zijn voor ons heel belangrijk: we zijn betrouwbaar, respectvol, we hebben passie voor wat we doen, zijn professioneel doch persoonlijk, gastvrij, energiek en ondernemend. We zien altijd een oplossing en een klein avontuur in de dingen die we doen. Zoek je een jonge en flexibele organisatie en ben je enthousiast om je in deze uitdaging te gooien? Dan beloven wij een snelgroeiende, fijne, werkomgeving op de altijd trendy Amsterdamse Zuidas met veel kansen en waarin je jezelf kan bewijzen.

Stuur je CV en motivatie, slagzin, (digitale)tekening of video naar werken@servicedapartments.nl